.::Bersantai.Di.Anjung::.

By: anjung GRAPHY

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Apr-2006 22:24 Email | Share | | Bookmark
Zoological Park

menketerbangkan diri
telinga dier putus sebelah
ketergamaman
View all 18 photos...
Orang lain sumer dah abeh demam zoo .. aku jugak la baru terkedek² nak upload gambor pegi zoo secara beregu .. ape bleh buat .. exam week .. pepaham la ..

Anok bewok!


Tengok tang air liur huhuh


rimaUUU




Ungka~!


Friday, 14-Apr-2006 00:47 Email | Share | | Bookmark
Layan gunung plakkk

hehe .. lama tak update ini fp .. nie antara gambar² yg aku tak puas hati ketika berada di Gunung Senyum, Jengka Pahang .. 7 april - 9 april 2006 (tapi aku pegi sehari aje) .. kem bersepadu kanak² Sekolah Sultan Abu Bakar Kuantan Pahang diiringi Sea Rover (E) Crew Kuantan ..

Antara muka² penat mereka yang baru sampai di Gunung Senyum .. BARU SAMPAI tuh dah penat .. lom naik gunung agik


Acara panjat memanjat .. jalan² carik pasal ke gua² ..


Antara muka² yang separuh lelah (tapi buat² steady nak amik gambar punya pasal)


Purak² meeting


Hasil dari flash yg jahanam (SB800 baru sebulan beli dah jahanam??)


Sunday, 9-Apr-2006 22:59 Email | Share | | Bookmark
My NieCe

 
Fuhh .. dua minggu nie la antara minggu yang paling bz dalam idop aku .. ke sana ke mari tak nyempat nak update fp .. dari kL -> Kuantan -> Terengganu -> Kuantan -> kL -> Jengka (Gunung Senyum) -> kL .. snap sana snap sini sumer hampeh .. last² gambar anak sedara aku jugak la aku upload .. nak upload gambor anak sendirik tunggu la pat lima tahun lagik insyaAllah kalo ada jodoh ada rezeki .. insyaAllah utk next entry aku upload gambar² aku snap sepanjang seminggu dua neh ..

-Nur Wafa Nafisah-


Wednesday, 29-Mar-2006 18:28 Email | Share | | Bookmark
Tuhan mencipta + Kita menikmati = Bersama Mensyukuri

With my oLD pren
Sephia view
My Selipar
View all 6 photos...
Alhamdulillah perjalanan pergi dan balik ke kuantan tanpa kesukaran..sempat la meninjau² Teluk Chempedak di pagi hari sambil menanti sunrise ditemani sahabat handai..Enjoy!

With my oLD pren


Sephia view


My Selipar


My Kaki


My Shadow


My "ayam" brand tripod & bag



Friday, 24-Mar-2006 03:34 Email | Share | | Bookmark
Test panning with Wideangle(melanggar etika??)

 
 
Berjalan² di Damansara Lagenda di petang yang indah sambil takde keje memanning guna wide lense..





[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net